Връщане и замяна

Пазарувайте спокойно и приятно онлайн с нас!


Ние желаем и се стремим Вие, нашите клиенти, да сте доволни и удовлетворени. От тази гледна точка, ако има нещо в избраният от вас продукт, което по някаква причина не ви харесва, то ние с удоволствие ще ви върнем парите или ще заменим закупения от вас продукт!


Връщане


Ако решите да върнете закупен продукт, моля свържете се с нас на телефон 0895 549 020 (за други опции за връзка с нас, посетете секцията “Контакт с нас”) и екипът ни ще организира връщането на продукта, за да останете удовлетворени и да ви е максимално лесно и удобно. Също така ще ви изпратим формуляр за връщане на продукта и ще ви помогнем с попълването му. 


За ваше удобство ще възстановим заплатената към нас сума по банков път. Законовият срок за проверка и възстановяване на сумата е 14 работни дни, но ние ви гарантираме, че ще получите своите пари максимално бързо (обикновено в рамките на 5 работни дни).


Изисквания за връщане на продукт


  1. Връщането да се случва в 30 дневен срок от датата на получаване на пратката. 

  2. Продукти, подлежащи на връщане са тези, на които не е нарушен търговския вид или целостта на на продукта в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

  3. Да предоставите документа, с който сте закупили продукта. 

  4. Коректно и четливо попълнен формуляр за връщане на продукт.

  5. Когато връщането на продукт е за наша сметка, това става с куриерска фирма “Еконт Експрес”.


В случай, че решите да върнете даден продукт, моля първо се свържете с нас на телефон 0895 549 020 (за други опции за връзка с нас, посетете секцията “Контакт с нас”), за да може екипът ни да организира връщането по най-добрия за вас начин!


Замяна


В срок от 30 дни имате право да замените това, което сте поръчали. Единственото условие от наша страна продуктът да е в състоянието, в което сте го получили от нас - да не е нарушен търговския вид или целостта на му в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.


Възможности за замяна:

  1. Можете да замените закупеният от вас продукт за същия артикул.

  2. Можете да замените закупеният от вас продукт за друг на същата стойност или по-висока, като единствено заплатите разликата.


В случай, че решите да замените даден продукт, моля свържете се с нас на телефон 0895 549 020 (за други опции за връзка с нас, посетете секцията “Контакт с нас”) и екипът ни ще направим необходимото, за да останете удовлетворени. 


На ваше разположение сме всеки работен ден от 09.00 до 18.00 часа!