Тайландски комплект Суши за двама

5/5 (3 мнения) Напишете мнение

Тайландски комплект Суши за двама представлява уникална автентична изработка от истински местни майстори, използвали единствено натурални материали и целия си талант, за да принесат Япония и екзотиката на собствената си страна и във вашия дом. Трябва само да ги поискате и те ще станат толкова близо…
Цената е за 2 комплекта прибори!

14.40 лв.

 • Безплатна доставка
  до офис на Еконт или адрес за поръчки над 50лв.

 • Безопасно пазаруване
  30 дни право на връщане или замяна

 • Преглед и тест
  убеди се в качеството преди да закупиш

 • Поръчай или направи консултация по телефон
  0895 549 020 (делнични дни от 09.00 до 18.00 часа)

Защо да купя Тайландски комплект Суши за двама

Как да консумираме любимото суши със стил?

Първо, уверете се, че можете да приготвите суши по автентична японска рецепта или знаете място, на което да ви помогнат с това. Второ, сдобийте се с традиционни прибори за суши. Не сме кулинари или факири в кухнята, но за втория фактор имаме специална допълнителна препоръка – вземете нашия оригинален тайландски комплект Суши за двама и няма да сбъркате.
Обстановката на масата веднага ще се преобрази, придобивайки класическа визия от Далечния Изток и подканваща ви към наслада за сетивата – и на вкус, и на допир, и в погледа романтиката и насладата ще бъдат осезаеми и реални.



Посветен на хората, търсещи натурални продукти

Създаден изцяло с мисъл за ценителите на натурални продукти и естествени материали, тайландският ни комплект Суши за двама не включва в състава си синтетика или елементи, преминали през машинна обработка.
Изцяло изработени от дърво, те са за многократна употреба, така че докато хапвате вкусното си любимо суши, можете да бъдете спокойни – с приборите не вредите на природата, а ставане част от нея.

Насладете се на ръчната изработка на тайландските майстори

Още една причина да  инвестирате в нашия уникален тайландски комплект Суши за двама – той е създаден изцяло на ръка, от истински майстори, пазещи тайните и техниките на ръчната работа с дървени материали.
Уникални и неповторими, далеч по-автентични от клечките за многократна употреба, тези прибори изцяло отговарят на традициите в Япония и японската кулинария: качеството винаги е преди количеството, а усещането е започва с обещанието за наслада, изпратено до жадния за красота поглед.



Споделете мига и любимото суши с любимия човек

Нашият тайландски комплект Суши за двама е създаден за романтична вечеря в японски стил. Превърнете обикновеното похапване след работа в нова традиция у дома – хармонична вечер с вкусна храна, автентична обстановка и екзотична атмосфера.
Времето е тук и сега, изживейте го подобаващо с любимото суши и любимия човек до себе си. Утре няма значение.

Страхотно предложение за подарък

Можете да подарите тайландския комплект Суши за двама на семейни приятели, младоженци или на родителите си.
Няма двойка, която да не хареса изненадата и да не оцени подобаващо напомнянето, че всеки ден е подходящ за романтика, всеки миг, прекаран с любимия човек си заслужава да се изживее пълноценно и приятно.



Мнения

Напишете мнение