Касичка от натурален кокос

5/5 (3 мнения) Напишете мнение

Автентична ръчна изработка от изцяло натурални и прецизно подбирани елементи – това е нашата чудна касичка от естествен кокос. Създадена да носи благодат и да подклажда нови страстни мечти за приключения и екзотични ваканции, декорът ще промени изцяло визията на дома или ще вземе топ приз за най-екстравагантен подарък. 

34.00 лв.
 • Безплатна доставка
  до офис на Еконт за поръчка над 50лв и 2.99лв при покупки под 50лв

 • Безопасно пазаруване
  30 дни право на връщане или замяна

 • Преглед и тест
  убеди се в качеството преди да закупиш

 • Поръчай или направи консултация по телефон
  0895 549 020 (делнични дни от 09.00 до 18.00 часа)

Защо да поръчам Касичка от натурален кокос

Изработена от натурален кокос

Още от Древността и в културата на множество народи и цивилизации кокосът носи богата символика. За някои, той се е смятал за плода на боговете, а за други – е олицетворявал плодородието и изобилието.
Предлагаме ви тази касичка с най-искреното положение да ви носи благодат и изобилие от спомени и красиви моменти, които да си подарите с нейното съдържание.Изцяло ръчна изработка с автентичен почерк

Тази очарователна касичка от естествен кокос не познава банални шаблони и строга машинна обработка. Тя е дело на прецизна ръчна работа и всеки неин детайл носи уникален дух и артистична нотка на изящество.
С неподправената си визия и брилянтно изпълнение във всеки бод, ъгълче и шарка, тази пъстра касичка е уникален декор за което и да е помещение вкъщи.

Внася духа на мечтаната почивка у дома

Не просто касичка, а първата ви стъпка към осъществяване на голямата ви екзотична цел да стигнете до красиво и непознато за вас място.
Изпразнете с усмивка и хъс пълните си джобове с монети, за да се доближите до мечтаната ваканция с още един километър. Екстравагантна и вдъхновяваща, касичката ни от натурален кокос вече мирише на девствения остров или на буйната гора, която вярваме, скоро ще посетите!Създадена с мисъл за пътешествениците, които носят приключението в сърцето си

Дори днес да не можете да заминете на екзотично пътешествие, стига един поглед към този страхотен декор, за да се пренесете в непозната страна и просто да помечтаете сред уюта на своя дом. Добавете малко авантюризъм в интериора и планът за новото ви приключение бързо ще разтърси непокорния ви дух.
За лято и за свежест, за мирис на дълъг път и за красиви емоции до безкрай – ето за всичко това е веселата ни касичка от естествен кокос.

И децата я обичат!

Ако търсите оригинален начин да научите детето си да спестява и цени парите, тази касичка е идеалното решение за вас. Децата просто я обожават. С двете си сладки близалки и със забавната си шапка от естествена слама касичката им намига всеки път, когато в джобчето задрънкат монетки.
Не е ли страхотно да пуснем още една-две, а накрая да сбъднем поредното детско желание – шарено и радостно, слънчево и пъстро, точно като нашата касичка от естествен кокос.За да дадем път на природата у дома

И още една основателна причина да се влюбим в тази касичка – пуснете духа на природата вкъщи. Внесете чар и усещане за близост с естествената среда.
Това не е поредният еднотипен декор за хола или спалнята. Това даже не е просто украса. Натуралната ни касичка от кокос е глътка свеж въздух между четирите задушни стени вкъщи. Дишай, спестявай, мечтай, покори света!

За да зарадваме някого с най-уникалния подарък

За дете или за пораснало дете, нашата касичка от натурален кокос е перфектната изненада. Подарете надежда за бъдещо приключение. Направете празника пъстър и различен. Приключенците ще оценят подаръка, а любителите на екзотичния почерк в домашния уют ще останат зашеметени от новата си красива придобивка.
Дзън-дзън, кой пусна монетка в мен? Нека е щастлив за теб и този ден!Мнения

Напишете мнение