За нас

С гордост и огромно удоволствие ви представяме Comodita – нашето малко кътче, вдъхновено от голямата ни мечта да внесем щипка топлина, шепа красота и полъх от изящество във вашия дом. Създадохме Comodita изцяло в духа на тази звучна и носеща обещание за усмивки и сладост италианска дума – комфорт и уют вкъщи.

Нашата мисия

Мисията ни е простичка, но фундаментална за всеки дом – да ценим малките неща, да използваме всеки възможен момент да се наслаждаваме на живота, да храним душата с обич и изкуство, да пълним очите с красота, заобикаляйки се с очарователни и изящни вещи. А във всеки дом, всяка вещ носи дух и послание. В Comodita ще ви разкажем историята на всяка прекрасна предлагана от нас уникална вещ с надеждата, че тя ще стопли и разхубави и вашето съкровено жилище.

В какво вярваме?

В Comodita вярваме в италианската философия dolce far niente – сладкото нищоправене, насладата от това просто да живеем живота такъв, какъвто е, удоволствието да откриваме харизма навсякъде около себе си, свободата да избираме красотата и уюта за своя дом. Защото истинският живот е тук и сега. Той далеч не е само низ от успехи и приключения. Той е в твоя дом. В малките и красиви моменти. В простичките неща, когато са автентични и истински. В създаването на уютна атмосфера за твоето семейство. В идеята да си позволиш да бъдеш щастлив, да се чувстваш добре, да се усмихваш, да дишаш…

Заповядайте в Comodita, в уютното местенце, където красивите вещи оживяват, за да ви разкажат историята на своя живот и да направят дома ви истинска приказка за пораснали деца.